It's all in you!!

Hi, mijn naam is Djessy Huiszoon. 

Afgelopen 12 jaar heb ik veel kennis en ervaring mogen opdoen in het werkveld ( basis - specialistische GGZ en jeugd) als Creatief Vaktherapeut en daarnaast als ervaringsdeskundige. Ik heb zowel met kinderen als volwassenen gewerkt met uiteenlopende hulpvragen die men deed beperken, belasten in het dagelijks leven, zoals o.a. depressie, burn-out, allerlei stress/ angst gerelateerde klachten. Het heeft mij veel inzichten gegeven hoe ieder mens op zijn eigen manier functioneert, dat het voor niemand hetzelfde werkt EN dat het uiteindelijk wel allemaal op hetzelfde neerkomt, namelijk; wie ben ik nu, wie wil ik zijn en wat ga ik met die informatie doen?

Het is mijn passie om te investeren in persoonlijke ontwikkeling en er is een enorme gretigheid in mij aanwezig van het willen begrijpen hoe de mens en het leven in elkaar steekt. Om elke dag weer te mogen ervaren hoe waardevol het is om hier aandacht aan te geven en voor te hebben ( al is het soms maar een paar minuten), hetgeen mijn leven enorm verrijkt. In het jaar 2020 heb ik door middel van een sabbaticaltijd alle ruimte genomen om op dat vlak echt de verdieping in te gaan, het mooiste cadeau wat ik mezelf heb kunnen geven! Waarbij ik heel veel heb mogen leren van voor mij grote inspirators zoals o.a. Dr. Joe Dispenza, Juno Burger, Kasper van der Meulen, Eckhart Tolle, Willemijn Welten. Zij brengen voor mij de samenwerking tussen mind, body and soul prachtig bij elkaar en deze kennis en inzichten zijn onderdeel van mijn dagelijkse ( praktische) beoefeningen. Hetgeen wat op mijn eigen manier onderdeel is van mijn aanbod. 

Inmiddels ervaar ik mezelf als een echte oprechte levensgenieter; zoveel mogelijk uit het leven halen wat er in zit en van de kleinste dingen kunnen genieten en dankbaar voor zijn! Daar zit voor mij het echte leven i.p.v. overleven, iets wat ik merendeel bij de mens in deze maatschappij ervaar ( iets wat ook niet gek is en deze positie heb ik net zo goed gekend).  

Inspirator in Levenskunst 
Mijn hart gaat stromen van pure verdiepende verbinding met de mens door samen te kijken, inzicht te geven, te inspireren hoe in de huidige maatschappij oprecht te kunnen genieten van het leven met jezelf, je kind(eren) en in je relatie(s).

Inmiddels heb ik mogen ontdekken dat ik oprecht en puur kan voelen, waarnemen, observeren bij de ander wat zijn/ haar behoefte is, waar de beperkende overtuigingen ( het geconditioneerde programma) zitten, wat er leeft in de betreffende persoon. Dit is iets wat vaak onbewust is, hetgeen waar ik de ander graag in uitdaag/ wil raken hier bewust van te worden, omdat naar mijn idee daar al de kracht ligt; wordt bewust van jezelf en neem jouw eigen verantwoordelijkheid. Graag neem ik de rol om juist wel de woorden uit te spreken, de angsten zichtbaar te maken waar men liever niet naar wil kijken, maar juist al het 'goud' ligt. Belangrijk hierin is of men hiervoor openstaat, of men hier bewust van wil worden, naar durft te gaan kijken en daadwerkelijk aan te gaan werken. Als dit een JA is, dan reken maar dat er veranderingen gaan optreden waar kansen, mogelijkheden zullen ontstaan die het leven van de persoon zal gaan verrijken, op vele vlakken. 

Door als klankbord te fungeren, door mij af te stemmen, in te voelen, nieuwsgierig te zijn, men in zijn waarde te laten, met respect te behandelen, een veilige ruimte en sfeer weet te creëren om 'gewoon te mogen zijn', op wat voor manier dan ook ( wat 'het verhaal' dan ook mag zijn en welke normen en waarden aanwezig zijn) wordt er een veiligheid ervaren en geeft dat ruimte om vanuit daar stapjes te durven nemen. Vrijheid zit in onszelf, niet in de buitenwereld om ons heen waar we het wel merendeel door laten bepalen, waardoor we de meeste tijd besteden aan lijden. Lijden doen we sowieso, alleen heeft het alles te maken met hoe je hier meer om gaat. Ik zie, ik geloof en ik weet uit eigen ervaring dat wij als mens zoveel mogelijkheden hebben en dit is zoveel groter, gaver, intenser dan de meeste voor ogen hebben. Laten we niet langer slachtoffer zijn van wat ons 'overkomt', maar neem de teugels zelf in handen en start daar vandaag nog mee, want je leeft NU! Dat is het virus waar ik heel graag mensen mee wil 'besmetten', omdat dit virus zorgt voor meer zelfliefde/ waarde, levenslust, vrijheid en nog zoveel meer waardoor we op die manier met elkaar een hele mooie liefdevolle wereld kunnen creëren.  Daar wil ik voor gaan staan en mijn steentje heel graag aan bijdragen, daar zit mijn passie!!"

 

 

 

WEES BEWUST

LACH

MAG ‘ZIJN’

GENIET

DANS

LEEF!