Recensies

C. Kaas

Uit mijn comfortzone

“Djessy daagt mij uit om uit mijn comfortzone te komen, dan kan ik heel koppig worden, maar dat is net het moment waarop ik als persoon weer verder kom. Djessy geeft mij energie.”

M. Rouleoux

Gewoon Top!

“Djessy is een betrokken, zeer ervaren en lieve therapeute. Ze is heel eerlijk en oprecht en zet zich voor 100%  in. Ze is heel vindingrijk en weet altijd wel iets leuks te bedenken. Mijn dochter Shania is helemaal gek van haar, ze heeft een groot hart en is gewoon Top!”

H. Diekmann

Waardering en acceptatie

“Aan de hand van Djessy hebben Bart en Ik handvatten gekregen om naar elkaar te kijken, naar elkaar te luisteren, maar bovenal elkaar te waarderen en accepteren als individueel persoon, waarbij ruimte is voor alle gevoelens en emoties.”

S. van Rooij

Verlichting gevend


"Ik vond Djessy's werkwijze fijn aansluitend en letterlijk en figuurlijk; verademend, verruimend en verlichting gevend aan wat ruimte behoeft. Daarbij was het samenwerkend en vol respect, heel fijn"

Anoniem

Mogen zijn wie ik ben!

"Lieve Djessy, 

Jij bent een rustig persoon, iemand die tijd voor me nam, mij aanvoelde en het goede wist te zeggen als het even niet goed met me ging. Altijd een luisterend oor en vooral je kunnen verplaatsen in mij. Je deed soms alsof je mij was.  Je voelde niet als een hulpverlener, maar iemand die je echt kan vertrouwen en waartegen je alles kan zeggen, zonder te oordelen, maar juist je inleven in mijn situatie. 
Uitgaan van het positieve en je uiteindelijk goed voelen om wie je bent. Ik heb van jou veel over mezelf geleerd. Het belangrijkste is wel dat het gaat om wie je zelf bent en niet om wat een ander van je vindt.

Groetjes, anoniem"

Fam. Hurkmans

Geleerd om van zichzelf te houden zoals ze is


"We hebben jou als een enorme steun voor onze dochter ervaren. DE persoon die haar door alle ellende heen heeft getrokken en haar de juiste handvaten heeft gegeven om met haar moeilijkheden om te gaan. Je hebt haar geleerd zichzelf beter te leren kennen en dat ze mag zijn zoals ze is. Dat alles mag zijn zoals t is. Jouw uitspraak "het is zoals het is" gebruiken we hier nog regelmatig. We hebben de gesprekken en het sparren met jou over hoe we iets het beste konden aanpakken enorm gemist in het begin!
Kort samengevat, zonder jou was onze dochter nu niet wie ze nu is en had ze niet die enorme stappen kunnen maken. Jij hebt haar geleerd om van haarzelf te houden zoals ze is en dat t altijd goed is!" 

R. Janssen

Open, speels, passievol en krachtig

"Open, speels, passievol en krachtig op een bijzonder eigen manier. Djessy geeft ruimte en zal je inspireren om in 'beweging' te komen en je uitdagen om echt in de spiegel te kijken"

D. van der Linden

Erkenning en begrip

“Ik heb jou altijd als een heel warm en betrokken persoon ervaren, waarbij het contact niet als een formele cliënt-hulpverlener relatie voelde, maar meer alsof je een kennis/huisvriendin was die ons gezin bijstond, zonder daarbij je professionaliteit uit het oog te verliezen. Hoewel we het niet altijd met elkaar eens waren, hebben we altijd goede gesprekken gehad. Verder waardeer ik het vooral dat je S. erkenning en begrip hebt kunnen geven waar ze zo behoefte aan had en dat je ons daarin wat meer inzicht hebt kunnen geven. Kortom, ga daarmee door, in welke vorm dan ook!!”

A. van Seccelen

Sprankelende vakvrouw

“Ik ken Djessy als een zeer kundige, ervaren maar bovenal ook sprankelende vakvrouw. Ik ken haar als open, oprecht en oordeelloos en altijd uitgaande van de positieve en helende delen van de ander. Het is een feestje als je met haar mag werken, spelen, dansen of wat dan ook… en tegelijkertijd werpt het ook vele positieve vruchten af. Een echte aanrader :-)”

Qrabbl

"Haar enthousiasme en passie was super"

WAT EEN MOOIE REVIEW 

Qrabblaar Djessy Huiszoon heeft een prachtige review ontvangen van basisschool St. Jozef van Stichting Prodas. De lesdag van Djessy wordt met een 9,2 beoordeeld 

De Qrabbl dag van Djessy stond ik het teken van ‘De wonderlijke binnenwereld’ Djessy heeft de leerlingen middels vrije dans meegenomen naar het land van verwondering.. 

We delen graag de mooie feedback van directeur Nancy Verbeten; 

“Haar enthousiasme en passie was super. Liet kinderen in eigen comfortzone en dat was prima. Vooraf (vooral in 7/8) het doel van de les helder maken. Ze benadrukte vaak 'alles wat je doet is goed' en dat is erg mooi!”

Joan Walraven

'echt kunnen luisteren naar de ander'

"Djessy heeft de gave van echt kunnen luisteren naar een ander. Als oud collega heb ik gezien hoe Djessy met oprechte aandacht en verbinding, haar gave van luisteren inzetten naar haar cliënten en ouders. Dat zag je aan hoe snel cliënten en ouders zich op hun gemak voelden bij Djessy. En dat cliënten en ouders hun emoties, zorgen en twijfels snel gingen toevertrouwen en delen met Djessy.

Dat ervaar ik ook als vriendin van Djessy. Wanneer ik Djessy ontmoet, voel ik dat ze echt wil horen hoe het werkelijk met me gaat. Zo is het vaak gebeurd dat ik in de eerste vijf minuten dat ik Djessy weer ontmoet, al mijn eigen struggels en hersenspinsels met haar heb gedeeld. Dit komt doordat Djessy met haar aanwezigheid op een liefdevolle manier, zonder oordeel, echt de verbinding met me wil aangaan. En ik me zo veilig voel dat ik dan mijn kwetsbaarste stuk wil delen en ik me gezien en gehoord voel. 

Dat Djessy een vakvrouw is en veel kunde en kennis heeft, dat staat vast. Maar deze ruimte die Djessy schept voor een ander, heeft niets te maken met aangeleerde truc of vaardigheid. Het is de persoonlijkheid van Djessy, die maakt dat ze dit op deze manier kan en dat is haar gave van echt kunnen luisteren naar een ander. Ik hoop dat Djessy in haar werk (en privé) nog heel veel lieve mensen mag raken en helpen met haar gave".

M. Voss

"Mijn innerlijke batterij is na ieder wandeling volledig opgeladen"

"Ik wil je laten weten dat onze wandelingen me zo goed doen! Bij verbinden denkt het gross aan zijn mobiele telefoon, dit is buiten Djessy gerekend. Verbinden is het luisteren naar je innerlijke ziel , je innerlijke kracht . Ik bewonder je dat je me dit op een lieve , sociale , wijze hebt doen inzien. Mijn innerlijke batterij, en niet die van een gsm waar eenieder te pas en te onpas mee bezig is , is na ieder wandeling volledig opgeladen . De handvaten, lees inzichten , die je me aanreikt helpen me in het dagelijkse leven, waardoor de zon net wat vaker schijnt! Ik kijk uit na onze volgende wandeling."