Vrije dans workshops voor zowel kids als volwassenen

Ben jij op zoek naar een leuke activiteit, creatieve uitbesteding waarbij plezier, beweging, vrijheid en ontdekken centraal staat?                   

   Vrije dans workshops kids

Met veel enthousiasme en energie zorg ik voor aantrekkelijke afwisselende bewegingsactiviteiten waarbij een mix van dans, bewegingsspelletjes, bewegen met materiaal, bewustwording van het lichaam, ademhaling, visualisatie, muziek voorbij komt en dit afwisselend wordt aangeboden qua groepsvorm zoals individueel, tweetallen, groepjes of met de gehele groep gezamenlijk

Belangrijkste vind ik dat de kinderen de ruimte krijgen om in vrijheid te gaan ontdekken hoe te kunnen en willen bewegen, ieder op zijn eigen manier. Daarnaast bied ik als afwisseling ook gestructureerde opdrachten aan, waarbij dan bijvoorbeeld het inzetten van kracht, stemgebruik en de gezamenlijke energie centraal staat. Daarnaast vind ik het belangrijk dat het is afgestemd  op de groep kinderen die ik voor mij heb. Kortom;  ik heb een ‘rugzak’ vol met van alles en nog wat, plus een rode draad qua opbouw en daarnaast voel en zie ik in het moment hoe de groep zich laat zien om daar vervolgens bij aan te sluiten, waar wat mij betreft de kracht ligt en je op die manier veel plezier met elkaar kan beleven.   

Duur 1,5 tot 2 uur, afhankelijk van groepsgrootte, locatie wordt samen gekeken naar een passend tarief.

Vrije dans workshop volwassenen 

Dans is van kleins af aan altijd al ‘mijn ding’ geweest. De muziek hoeft maar aan te gaan en mijn lijf wil bewegen. Het gevoel van vrijheid, mij volledig kunnen verliezen in het moment, te voelen wat er daadwerkelijk toe doet en volluit te genieten, dat is wat vrije dans mij geeft. Na 10 jaar met veel plezier les te hebben mogen geven bij Dansschool DéDé Danceballet ontdekte ik tijdens mijn opleiding Creatieve Therapie dat ik het vooral heel fijn vind om ‘vanuit mijn hart’ te gaan bewegen; uit mijn hoofd, in mijn lijf, zonder te moeten of hoeven volgen, iets wat al voldoende van ons wordt gevraagd/ verwacht in de huidige maatschappij. 

Met deze vrije dans workshop neem ik je graag mee en nodig ik jouw uit om het lijf meer dan het hoofd centraal te zetten, te gaan ontdekken wat en hoe de muziek, hetgeen wat jou wordt aangereikt doet prikkelen, zonder oordeel, waarbij speelsheid en plezier voorop staat! Het gaat niet over hoe een beweging eruit ziet, het gaat puur over het ervaren van de beweging die mag ontstaan en om lekker in vrijheid te kunnen bewegen. En yes, een beetje out of de box zou het kunnen zijn, iets waar juist dan veel te halen valt :-)!

Duur; 1,5 tot 2 uur, afhankelijk van groepsgrootte, locatie wordt samen gekeken naar een passend tarief.